Svårt att göra förändring?

Blogg Hälsa och träning

 
Fas 1 Förnekelsestadiet

Man tror inte på att det är möjligt att förändra ngt på sin kropp, man ger upp hoppet och blir vän med tanken "det är tänkt att det ska vara så". Vad är det för mening att jag börjar med ngt som ändå inte leder till någon resultat?
Jag orkar inte, kan inte, det går inte! Det kommer inte att hända ngt ändå!

 
Fas 2 Begrundandestadiet

Man förstår vad som är fel, vill göra det bättre eller ngt åt det, men vet inte hur! Okej, men hur???

 
Fas 3 Beslutandestadiet

Nu vet jag vad jag ska göra! Beslut kommer fram!
Men olika faser finns i det också: inom vilken tidsintervall skall jag göra detta? Det är viktigt att det inte tar för lång tid annars är man tillbaka igen. Ond cirkel igen om man inte är beslutsam och tar sig vidare till nästa steg.

 
Fas 4 Handlingsstadiet

 
Fas 5 Bibehållandestadiet

Shit, vad bra det går! Jag fortsätter som jag gör!

 
Fas 6 Återkopplingsstadiet

I vilken stadie är jag?
I vilken stadie är du?


Kommentera

Next Träning... hm

Giglio.se