Den enklaste chimichanga
Enkel och snabb matlagning med få ingredienser
Ingredienser
- 200 g vitkål
 - 400 g fryst sojafärs
 - 40 g tacokrydda ekologisk
 - 3 dl vatten
 - 300 g fullkorn tortillabröd ( 4 stycken)
 - 1 dl olja
 - lite salt
 
Tillagningssätt
- Riv vitkål på grova sidan av rivjärnet. Stek sojafärs och vitkålen i 1 msk olja. (Det funkar förstås även med köttfärs.) Häll i tacokrydda och vatten. Salta lite vid ev behov. Låt vattnet koka in.
 - Fördela färsfyllningen på 4 stora tortillabröd och vik ihop till paket. Hetta upp olja i en stekpanna och lägg ner rullarna med skarven nedåt och stek till fin färg runt om.
 - Servera med skurna grönsaker, till exempel paprika, gurka, tomat och avokado.
 
Källa och inspiration www.coop.se
