Fetaostfylld lövbiff med medelhavsgrönsaker

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • 1 zucchini i bitar
  • 2 paprika i bitar
  • 1 klyftad röd lök
  • olja
  • salt
  • grovmald svartpeppar

Fetaostfylld lövbiff

  • 300 g fetaost
  • 2 dl matyoghurt (10%) eller crème fraiche
  • 1 kruka färsk basilika ,hackad
  • 600 g lövbiff
  • salt
  • grovmald svartpeppar
  • olja till stekning

Tillagningssätt

Värm ugn till 225º (ev grill)

Sprid ut grönsakerna på  en plåt. Ringla över olja, salta och peppra. Rosta mitt i ugnen ca 15 min.

Smula fetaosten och blanda med yoghurt och basilika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda och bred på fetaoströran. Vik ihop från båda hållen, salta och peppra lätt.

Hetta upp olja i en stekpanna och stek köttet ca 3 min per sida. Servera lövbiffen med rostade grönsaker.

Recept inspiration från COOP


Kommentera

Nästa Spenatsoppa

Giglio.se